Air Max 1 SC Clear Jade

Artikelnummer: N/B

Nu kortingscode Korting10 voor 10% korting!

 125,00

9 Mensen kijken nu naar dit product!

Product details

Kies uw maat

35, 35.5, 36, 36.5, 37, 37.5, 38, 38.5, 39, 39.5, 40, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 45.5, 46

Description

Air Max 1 SC Clear Jade – Verfrissende Stijl in Heldere Groentinten

De Air Max 1 SC Clear Jade is een opvallende en stijlvolle toevoeging aan de iconische Air Max 1-serie van Nike. Deze sneaker combineert de retro allure van het oorspronkelijke model met een verfrissende en moderne kleurstelling. Met zijn heldere groene tinten en hoogwaardige afwerking, biedt de Clear Jade een unieke twist aan een klassiek ontwerp.

Historie en Ontwikkeling

De Nike Air Max 1 werd voor het eerst gelanceerd in 1987 en was een pionier in het gebruik van zichtbare Air-Sole dempingstechnologie. Ontworpen door Tinker Hatfield, markeerde dit model een revolutie in de sneakerindustrie door zijn innovatief ontwerp en het visueel aantrekkelijke luchtkussen in de zool. De Air Max 1 SC is een speciale versie van dit iconische model, met verbeterde stijlen en kleuropties die het klassieke ontwerp naar een nieuw niveau tillen. De “Clear Jade” editie biedt een frisse en eigentijdse uitstraling aan dit tijdloze model.

Ontwerp en Materiaal

De Air Max 1 SC Clear Jade is vervaardigd uit premium materialen die zowel stijl als duurzaamheid garanderen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een combinatie van hoogwaardig leer en ademend mesh, wat zorgt voor een luxe gevoel en een comfortabele pasvorm. De Clear Jade kleur is prominent aanwezig op verschillende delen van de sneaker, waaronder het bovenwerk en de Air-Sole eenheid, waardoor een levendige en verfrissende uitstraling ontstaat. De witte en grijze accenten bieden een stijlvol contrast en benadrukken de helderheid van de groene tinten.

Comfort en Functionaliteit

De Air Max 1 SC Clear Jade biedt uitstekende comfort en ondersteuning dankzij de zichtbare Air-Sole demping in de hiel. Deze technologie zorgt voor een zachte en veerkrachtige stap, terwijl de gegoten EVA-zool extra demping en stabiliteit biedt. De geweven mesh op het bovenwerk bevordert ademend vermogen, wat bijdraagt aan het algehele comfort van de sneaker. De rubberen buitenzool biedt betrouwbare grip op verschillende ondergronden, waardoor de sneaker geschikt is voor dagelijks gebruik en actieve bezigheden.

Stijl en Veelzijdigheid

Met zijn levendige Clear Jade kleur en klassieke ontwerp is de Air Max 1 SC een veelzijdige sneaker die een moderne touch toevoegt aan elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren met jeans en een t-shirt of een sportieve stijl met joggingsbroek en hoodie, deze sneaker past perfect bij verschillende kledingstijlen. De frisse groene tinten maken de sneaker opvallend, terwijl de klassieke Air Max 1-elementen zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Populariteit en Verzamelaarswaarde

De Nike Air Max 1 is een van de meest iconische sneakers in de geschiedenis van Nike, en de SC “Clear Jade” editie voegt een unieke en eigentijdse flair toe aan deze legendarische lijn. Sneakerverzamelaars en modebewuste consumenten zullen de Clear Jade editie waarderen vanwege de frisse kleurstelling en de premium afwerking. Deze sneaker heeft de potentie om een waardevolle toevoeging te worden aan elke collectie, dankzij de combinatie van historische allure en moderne stijl.

Beschikbaarheid en Aankoop

De Air Max 1 SC Clear Jade is beschikbaar bij geselecteerde Nike retailers en online winkels. Gezien de populariteit en de unieke kleurstelling kan de beschikbaarheid beperkt zijn, dus het is aan te raden om snel te handelen als je deze sneaker wilt bemachtigen. De exclusieve aard van de Clear Jade editie maakt hem een begeerd item voor zowel verzamelaars als modebewuste sneakersliefhebbers.

Waarom Kiezen voor de Air Max 1 SC “Clear Jade”?

De Air Max 1 SC Clear Jade biedt een perfecte combinatie van historische innovatie en moderne stijl. Met zijn heldere groene tinten en premium materialen, biedt deze sneaker zowel comfort als uitstraling. Voeg de Air Max 1 SC Clear Jade toe aan je collectie en ervaar de verfrissende aantrekkingskracht en veelzijdigheid van een van de meest iconische modellen van Nike.

Om onze Air Max 1 categorie te herzien en meer verschillende modellen te hebben: Air Max 1

Om onze Nike categorie te herzien en meer verschillende modellen te hebben: Nike

Beoordelingen van klanten

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Air Max 1 SC Clear Jade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *